ΑΤΟΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η Ατομική Ψυχοθεραπεία:

Η ατομική ψυχοθεραπεία απευθύνεται σε όλους όσους έχουν το θάρρος να αναγνωρίσουν κάποια δυσκολία που εμποδίζει την προσωπική τους ζωή και να αναζητήσουν βοήθεια σε ατομικό επίπεδο .

Πραγματοποιείται σε 60λεπτες συνεδρίες, συνήθως μια φορά την εβδομάδα , ίδια μέρα και ώρα με στόχο την ρύθμιση του προσωπικού και ψυχολογικού ρολογιού , που σηματοδοτεί την συνέπεια στην θεραπεία .

Απαιτείται ένα ήρεμο και ζεστό περιβάλλον ώστε ο θεραπευόμενος να συζητήσει ό,τι τον απασχολεί και να εκφράσει τις συναισθηματικές δυσκολίες και τα συμπτώματα που έχει.

Όσο πιο εξελιγμένο είναι το άτομο πνευματικά και συναισθηματικά τόσο πιο ώριμο και έτοιμο είναι να αναζητήσει βοήθεια από κάποιον ειδικό.

Τις περισσότερες φορές οι ενοχές που νιώθουμε είναι αυτές που δημιουργούν μια δυσφορία και χτίζουν ένα προβληματικό περιβάλλον γύρω μας. Αυτό είναι και το σημείο όπου ο ψυχοθεραπευτής προσπαθεί να «φωτίσει» τον θεραπευόμενο ώστε να αγαπήσει τον εαυτό του και να αναγνωρίσει την αξία του.

Η ατομική ψυχοθεραπεία εστιάζει σε ζητήματα αυτοεκτίμησης ενώ οι χαμένες ευκαιρίες στη ζωή , στην αγάπη και στο εργασιακό περιβάλλον είναι αυτά που μπορεί να γίνουν η αιτία να έρθουν στην επιφάνεια άλλες δυσκολίες που στην πραγματικότητα σχετίζονται με το οικογενειακό περιβάλλον.

Υπηρεσίες:

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας