Εμείς κι ο χώρος μας

Εμείς κι ο Χώρος μας

Synexelixis_office_interior

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Ο χώρος μας δημιουργήθηκε με την πρόθεση και την ελπίδα να αποτελέσει ένα περιβάλλον που θα αποπνέει ασφάλεια, ηρεμία, ζεστασιά και οικειότητα .

Στόχος μας είναι να λειτουργεί ως ένας χώρος όπου οι άνθρωποι που αποφασίζουν να μας εμπιστευτούν τον εαυτό τους και να κάνουν αυτήν την ψυχοθεραπευτική διαδρομή με την μεγαλύτερη δυνατή άνεση .

Συνθεραπεία

Με την δυνατότητα συνθεραπείας (2 θεραπευτές στον ίδιο χώρο) σε επίπεδο οικογένειας, μας δίνεται η ευκαιρία να λαμβάνουμε υπόψη μας τις πιο ευαίσθητες λεπτομέρειες όλων των πραγμάτων που επιλέγετε να μοιραστείτε μαζί μας και η σκέψη μας αυτή βασίζεται στην ιδέα ότι δυο θεραπευτές είναι περισσότερα μάτια , αυτιά και μυαλά και άρα και πιο βοηθητικά , όπου αυτό απαιτείται.

Στο γραφείο μας υποστηρίζουμε άτομα, ζευγάρια και οικογένειες

Με εμπειρία στον χώρο των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών, των μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων, των εξαρτήσεων, των παιδιατρικών νοσοκομείων, των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών συνεχίζουμε τις εκπαιδεύσεις μας με στόχο την διαρκή μας αυτοβελτίωση. Ως εκ τούτου συμμετέχουμε σε συνέδρια, ημερίδες και εκπαιδευτικά προγράμματα, ενώ αγαπάμε ιδιαίτερα τις τέχνες και την συγγραφή άρθρων, μέρος των οποίων μπορείτε να βρείτε στην σελίδα μας.

Πτυχία και Πιστοποιήσεις

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας

synexelixis21@gmail.com